Дома / Вицови / Кафе

Кафе

Пилотот и копилотот разговараат за време на лет:
– Да пиеме по едно кафе и после да ја „опнеме“ стјуардесата?
– Може, може…
Арно ама, микрофоните биле вклучени и разговорот се слушнал во целиот авион. Стјуардесата се засрамила и се затрчала кон пилотската кабина да им каже. Но, се сопнала и паднала пред една бабичка. Таа и помогнала да стане и и рекла:
– Ќе се искршиш бе чедо! Не брзај толку! Рекоа дека прво ќе пијат кафе.

Обиди се со

Последна Желба

Двајца осудени на смрт, пред да бидат погубени ги прашале дали имаат последна желба. Првиот …