Дома / Вицови / Корист

Корист

Трпе и Трпана се шетаат низ шумата.
– Трпе, имам чувство дека сакаш да ме искористиш!
– Нема – одговара Трпе.
Продолжуваат понатаму во шумата и еве ја Трпана пак:
– Јас имам чувство дека сакаш да ме искористиш!
– Нема, што ти е тебе!?
Продолжиле и стигнале длабоко во шумата.
Трпана:
– А да ме искористиш, па да ми помине тоа чувство?

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …