Дома / Вицови / Пушење

Пушење

Трпе и вика на Трпана:
– Треба да ги баталиш цигариве веќе! Пушиш по две кутии дневно!
– Па што?!
– Не е добро за твоето здравје и плус трошиш пари да се труеш.
– Јас не можам без пушење.
– Па добро, можеш да пушиш нешто друго, сигурно е поздраво…
– Можам, ама каде ќе ги најдам 40 дневно?!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …