Разлика

Две плавуши на кафе:
– Да ти кажам право сите мажи се исти.
– А како се исти што се мажеше 5 пати?
– Платите им беа различни маче!

Обиди се со

Симптоми

Симптомите кога вашата сопруга го проверува вашиот телефон, се идентични со Ковид-19: – Тешко дишење. …