Дома / Видео / Грчка виа телепорт

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од Македонија да тргнат сигурно ќе им треба повеќе од четири часа.
П.С. Крајот го краси делото

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …