Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана:
– Трпано ајде да имаме секс.
– Ех, не може така. Биди малку поромантичен…
– Како стоиш со ѕвездите?
– Ги обожавам.
– Тогаш ајде да одие во хотел со 3 ѕвезди.

Обиди се со

Ист

Разговараат две плавуши: – Убава ли плата зема маж ти? – Како сите други. – …