Дома / Вицови / Разно / Спремен

Спремен

– Ѓубре едно, не можам да поверувам, дека си бил кај проститутка…
– Епа ти кога не даваш…
– А ти што не кажеш дека си спремен да платиш?

Обиди се со

Спор

Разговараат мајка и ќерка. – Ќерко, овој твојов маж, ми се чини ко ич да …