Дома / Видео / Пилешко на азиски начин

Пилешко на азиски начин

Некогаш подобро е да не знаеш што јадеш, особено во азија…

Обиди се со

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од …