Дома / Видео / Breaking Bad за време на корона вирус

Breaking Bad за време на корона вирус

Едно време доларите беа вредни, денес очигледно тоалетната е сé…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …