Дома / Видео / Претприемачки победи

Претприемачки победи

Во тешко време на карантин, многу услужни професии останаа без работа… Ама некои ја имаат вистинската идеја за нови бизниси како стриптизерки што доставувааат храна.

Обиди се со

Трикови на велосипед

Скоро невозможни трикови изведени од една девојка на велосипед. ПС. женските фанови на вицотека.мк: Леле …