Дома / Видео / Човек vs. Мечка

Човек vs. Мечка

Еден Швеќанец против мечка, што мислите кој е исплашен повеќе?

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…