Дома / Видео / Најлудата реклама некогаш

Најлудата реклама некогаш

Скоро 17 години стара, сеуште најоткачената реклама која “прошла” на ТВ

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…