Дома / Видео / Фристајл рапер

Фристајл рапер

Хари Мак е дечко што голтнал транзистор и речник како мал, па сега е цар за фристајл рап

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…