Дома / Видео / Barbie Girl во изведба на Руската Армија

Barbie Girl во изведба на Руската Армија

Кој рекол дека Русите не знаеле да се забавуваат, не го видел ова видео…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…