Дома / Видео / Птици со раце

Птици со раце

Ако некогаш сте се прашувале како би изгледале птиците кога би имале раце?! Ова виддео ќе ви го даде одговорот.

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…