Дома / Видео / Пролет во Шветска

Пролет во Шветска

По се изгледа дека Шветската пролет се случи и кај нас…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…