Дома / Видео (страна 5)

Видео

Грчка виа телепорт

Видеото кое го донесе Вучич на власт… не знам од каде тргаат, ама и од Македонија да тргнат сигурно ќе им треба повеќе од четири часа. П.С. Крајот го краси делото

Повеќе...