Дома / Видео / Видови на пешаци

Видови на пешаци

Разни видови на пешаци кои се сто посто научно истражени и забележани во едно видео.

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…