Дома / Видео / Карантинска свирка

Карантинска свирка

Кога досадата ќе премине во креативност, секој предмет може да е совршен инструмент…

Обиди се со

vicoteka.mk-video

Шо праиме со орото?!

Многу време помина без да осетиме оро, еве едно потсетување што пропуштивме. Музика задолжително на …