Дома / Вицови / Разно / Пензионери

Пензионери

Пензионерски денови во Франција:
– Чаша вино и цел ден на плажа.
Пензионерски денови во Англија:
– Чаша виски и цел ден во пабови.
Пензионерски денови во Македонија:
– Чашка со мокрача и цел ден пред ординација.

Обиди се со

Книга

– Жено, што има за ручек? – Грав. – А бе отвори тоа куварот има …