Дома / Вицови / Разно / Сопруга

Сопруга

– Ало, се јавуваме во врска со вашата исчезната сопруга, бидете подготвени за најлошото!
– Аман бе, зарем ќе се врати?

Обиди се со

Книга

– Жено, што има за ручек? – Грав. – А бе отвори тоа куварот има …