Дома / Видео / Како се Мотрал Комбат калеше

Како се Мотрал Комбат калеше

Една од револуционерните видео игри кои внесоа вистински актери за своите ликови, за да можеме како деца да трошиме жетони за да научиш конечно како се рпави фаталити.

Обиди се со

Кога ќе те удри 2020

Мачката го отсликува нашето мислење за 2020…