Дома / Видео / Нигериски коментатор vs резултати од Англиска лига

Нигериски коментатор vs резултати од Англиска лига

Очигледно во Нигерија, никој не му е гајле како ќе се појавите пред камера…

Обиди се со

Компилација неуспешни

Само неколку луѓе кои се обидуваат да го преживеат секојдневието…