Бојлер

Разговараат две плавуши:
– Колкав ти е бојлерот дома?
– Не знам, околу пет-шест песни.

Обиди се со

Пијанство

Трпе се враќа камен пијан дома и одеднаш губи свест. Се буди сабајлето, на ништо …