Дома / Вицови / Разно / Дијагноза

Дијагноза

Во македонска болница има две дијагнози:
– Ништо не ти е!
– Што си чекал до сеа?

Обиди се со

Среќен брак

Трпе и Трпана слават 30 годишнина од бракот, а биле познати не само у Кавадарци, …