Во кино

Две плавуши отишле во кино. Едната плавуша се жали:
– Овој до мене го дрка.
– Игнорирај го.
– Не можам, го дрка со мојата рака.

Обиди се со

Вирус

Плавуша се јавува во сервис: – Ало, не ми работи компјутерот! – Госпоѓо, случајно да …