Дома / Видео / Туторијал #327

Туторијал #327

Кратко видео кое ќе ве научи како перфектно да зборите француски…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …