Дома / Видео / Карантин мотивација

Карантин мотивација

Ако ви е тешко да се мотивирате за да започнете со тренинзи по дома, погледнете го видеото и тешете се дека не сте единствени…

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …