Дома / Вицови / Осветување на дом

Осветување на дом

Трпе ѕвони во црвка:
– Попе, сакам да ја осветам куќата, колку ќе ме чини?
Попот го прашува:
– А колку квадрати е?
Трпе замислен, му вика:
– Попе, абе за осветување те прашав, не за кречење.

Обиди се со

Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана: – Трпано ајде да имаме секс. – Ех, не може …