Дома / Видео / Магија на дистанца

Магија на дистанца

Дечкото прави магични трикови преку Зум за сите здравствени работници. Браво за потегот.

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …