Дома / Видео / Туторијал #326

Туторијал #326

како правилно се дислоцира рамо… не пробувајте дома или каде и да било

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …