Азбука

На испит:
– Колега,колку букви има азбуката?
– 6 букви!
– Како бе 6?
– Па А З Б У К А, 6 букви!

Обиди се со

Професори

Ги собрале сите професори од приватните факултети во Македонија во ист авион. Пред авионот да …