Дома / Вицови / Разно / Бесценето

Бесценето

Цвеќе-300 денари
Такси-150 денари
Кино-300 денари
Вечера-2000 денари
Подарок-4000 денари
Хотелска соба-2000 денари

Изразот на неговото лице кога ќе му каже дека имаш менструација-БЕСЦЕНЕТО!!!

Обиди се со

Пилот

„Ербас 380“ на лет преку Атлантикот. Лета со 800 километри на час, на 30.000 стапки, …