Авион

УЛАЗА ПЕДЕР У АПТЕКУ И ТРАЖИ ВИАГРУ :
– ПРОДАВАЧКА : аааааааа днска ќе га дизамо авион а?
– ПЕДЕР : аааааааа НЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, днска ја ќе се возу!

Обиди се со

Корист

Трпе и Трпана се шетаат низ шумата. – Трпе, имам чувство дека сакаш да ме …