Ист

Разговараат две плавуши:
– Убава ли плата зема маж ти?
– Како сите други.
– А пие?
– Како сите други.
– А во кревет, каков е?
– Како и сите други…

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …