Дома / Вицови / Крајници

Крајници

После оперативниот зафат на една згодна русокоса, докторот и врши контрола.
– Докторе што мислите, како сум?
– Одлично, супер закрепнувате.
– Докторе, а ќе можам да продолжам со нормален сексуален живот?
Докторот се замислува.
– Па…
– Леле, знаев дека нешто не е во ред…
– Се е во ред г-ѓо, само никој не ми го поставил вакво прашање после операција на крајници!

Обиди се со

Возачка

Тип вози кола, одеднаш БАМ, некој го удира. Искача од кола нервозен, гледа кој го …