Дома / Видео / Релевантно карате

Релевантно карате

Сите кои вежбале карате, имаат предзнаење за целава ситуација со пандемијата

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …