Прслук

Трпе излегол на прв состанок со некоја девојка и таа му вели:
– Не носам прслук.
– И ја не носам паричник кога немам пари…

Обиди се со

Ѕвезди

Трпе се пушта на Трпана: – Трпано ајде да имаме секс. – Ех, не може …