Дома / Видео / Италјанец и еспресо

Италјанец и еспресо

Дали постои сила која што може да спречи еден Италјанец да излезе и да испие еспресо? Јок!

Обиди се со

Бојко ја пее “Три в едно”

Не знаеме зошто, не знаеме како, ама некој имал многу време додека сме во карантин …