Ковид 19

Прашуваат плавуша на улица:
– Што мислите за Ковид 19?
– Па ако му е 19 мора да е добар, ама името му е селско…

Обиди се со

Пијанство

Трпе се враќа камен пијан дома и одеднаш губи свест. Се буди сабајлето, на ништо …