Дома / Вицови / Плавуши (страна 28)

Плавуши

Размислување

Во авион на сред лет пилотот и се обраќа на патниците: – Дами и господа, еден од нашите мотори откажа, меѓутоа не грижете се, имаме уште три мотори, едноставно летот ќе трае еден час повеќе. После половина саат повторно обраќање: – Уште еден мотор откажа, летот ќе трае два часа …

Повеќе...