Дома / Вицови / Плавуши / Од 3-6 години

Од 3-6 години

Некоја плавуша купила слагалица, ја сложила за три месеци и пукнала од радост, зашто на кутијата пишувало од 3-6 години.

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …