Дома / Вицови / Плавуши / Осигурач

Осигурач

– Што да правиш ако плавуша фрли осигурач накај тебе?
– Бегај подалеку, има граната во устата.

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …