Дома / Вицови / Плавуши (страна 26)

Плавуши

19 плавуши

Како 19 плавуши ставаат сијалица во фасонка?…една се качува на маса, седумнаесет ја вртат масата, а последната чува стража да не дојде струја!!

Повеќе...

Имам прележано

После непреспана ноќ, плавушата го прашува партнерот: – Извини заборавив вчера да те прашам, да не имаш СИДА случајно?Не, и одговара тој, а што ти текна баш на сега на тоа?– Онака, само што ја прележав , па да не фатам пак!

Повеќе...

Лозинка

Оди русокоса во продавница каде што го купила компјутерот и прашува зошто компјутерот не сака да ја конектира на интернет.  Продавачот ја прашал:– А, знаеш ли кој ти е парвордо?– Знам, шест sвездички.

Повеќе...