Дома / Вицови / Плавуши (страна 10)

Плавуши

Болест

Две плавуши разговараат што и кажал докторот на контрола на едната плавуша: – Имам многу лесна болест! – Која? – Паа… ми рече нешто ЗДРАВЈЕ!

Повеќе...

Разговор

Зборуваат две плавуши по телефон и едната и вика на другата: – Знаеш дека за да се сплете еден џемпер потребни се три овци? – Еј, незнаев дека овците можат да плетат.

Повеќе...

Кафе

Разговараат две плавуши.– Јас ги сакам мажите како турско кафе.– Значи сакаш црни и жешки мажи!– Не, ги сакам три пати на ден!

Повеќе...

Фраер

И приоѓа еден фраер на плавуша.– Здраво маче. Што праиш?– Еве читам нешто интересно. Индијанците имале најдебели пениси, а Шпанците најдолги. А ти како се викаш?– Џеронимо Рамирез!!!

Повеќе...

Години

Плавуша гледа старец како седи на клупа во паркот, му приоѓа и го прашува:– Колку години имате? – Осумдесет и осум!– Не би ви дала.– И да сакаш, не можам.

Повеќе...