Дома / Вицови / Плавуши / Криминал

Криминал

Зошто плавушите се криминалци?
– Затоа што крадат од дуќанот на мажите!

Обиди се со

Разлика

Две плавуши на кафе: – Да ти кажам право сите мажи се исти. – А …