Дома / Вицови / Плавуши (страна 24)

Плавуши

Говорница

Која е разликата помеѓу плавуша и говорница? Има две разлики:– За да ја користиш говорницата треба да платиш.– Во говорница не собира толку мажи.

Повеќе...

Писмо

Плавуша пишува љубовно писмо на дечкото…– Овде е супер, најубаво се забавувам во зоолошката градина, уште и ти да беше тука….

Повеќе...

Разговор

Две плавуши разговараат: – Ти што мислиш, живее ли некој под земјата ? – Ех што си глупа, па ти што мислиш, кој ги бои морковите ?

Повеќе...