Дома / Вицови / Плавуши (страна 25)

Плавуши

А сега маче?

Плавуша шета во парк. Налетува на некој манијак гол во мантил. Манијаков се врти лево-десно, гледа дека нема никој, го раскопчува мантилот, и и вика:– А сега, маче?– Јас сакам да ги поздравам мама, тато, бато …

Повеќе...

Што е подалеку

Се шетале две плавуши и едната и вика на другата:– Што мислиш, што е подалеку, Лондон или месечината?– helloooo, Лондон можеш да го видиш од тука?– Не!– Епа…

Повеќе...

Караница

Се караат две плавуши.-Зошто спиеше со мојот маж?-Па да видам кој е подобар, мојот или твојот.-Па глупачо, можеше мене да ме прашаш.

Повеќе...

Веројатност

Прашуваат некој маж – колкава е веројатноста да излезе на улица и да види диносаурус ?-0.001% – одговорил мажотИстото прашање и го поставиле на плавуша…-50% – одговорила плавушата…-Е како така ?????-Па така, или ќе видам или нема да видам

Повеќе...

Делови..

Мажот и вика на плавушата.-Ја стави ли колата во гаража?-Не!-Зошто?-Многу е темно неможам да ги соберамсите делови!

Повеќе...

Биро за вработување

Привлечна русокоса доаѓа во биро за исчезнати лица.-Мојот сопруг исчезна синоќа, Ве молам да го пронајдете – му вели на службеникот.-А ако не го најдеме, што правите вечер? – прашува тој заводнички

Повеќе...

4 или 6?

Плавуша купува пица. Продавачот ја прашува:– Да ја исечам на 4 или на 6 парчиња?– На четири, шест не можам да изедам.

Повеќе...