Дома / Вицови / Плавуши / Слепо црево

Слепо црево

Зошто плавуша носи наочари настомак?
– Има слепо црево.

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …