Дома / Вицови / Плавуши / Плавуша на одмор

Плавуша на одмор

Плавуша во Грција на одмор. И приоѓа некој Грк, и подава рака, и вели:
– Христос Пападопулос.
– Навистна Пападопулос!

Обиди се со

Осамена

Плавуша се жали на другар: – Многy сум депресивна. – Од што? – Дебела сум …